Sajttal és aszalt paradicsommal töltött csirkemell

A paradicsom aszalt formájában őrzi meg legjobban a nyár ízeit. Biztos, ami biztos, tegyen próbát vele már most

Hozzávalók 4 személyre
10 dkg reszelt fontina sajt 12 dkg szárított paradicsom 1 evőkanál szárított bazsalikom 4 szelet csirkemellfilé só, bors • 2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A sajtot összeforgatjuk a durvára vágott szárított paradicsommal és a bazsalikommal.

2. A filéken egy éles késsel zsebszerű vágásokat ejtünk, és egyenletesen elosztva belekanalazzuk a tölteléket. A nyílást fogpiszkálóval lezárjuk, a húst sózzuk, borsozzuk.

3. A filéket forró olajban oldalanként 2 percig sütjük, majd a serpenyőt 10-12 percre betesszük a sütőbe. A húst tálalás előtt néhány percig állni hagyjuk.

Vote it up
231
Tetszett?Szavazzon rá!