Snidlinges csirkerolád vajas zöldborsóval

A tavasz az igazi szezonja, de bármikor jólesik

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
4 csirkemellfilé 7 dkg vaj só, bors 2 evőkanál frissen aprított snidling liszt a sütéshez 3 evőkanál olívaolaj 40 dkg zöldborsó

Elkészítés
1.
A csirkemellfiléket vízszintesen bevágjuk (ne vágjuk teljesen ketté!) és szétnyitjuk. 5 dkg vajat négy részre osztunk, a szétnyitott mellfilék közepére tesszük, majd sózzuk, borsozzuk és a snidlinget is elosztjuk rajta.

2. A húst rolád alakúra tekerjük, ha szükséges, fogpiszkálóval megtűzzük, és a külső részét enyhén megszórjuk a liszttel. A roládokat felhevített olajban megpirítjuk, majd alacsony fokozaton további 10 percig sütjük.

3. A zöldborsót megfőzzük, elkeverjük a maradék 2 dkg vajjal, sózzuk, borsozzuk. A húst a borsóra téve tálaljuk.

Vote it up
88
Tetszett?Szavazzon rá!