Snidlinges mártás

Villámgyorsan készen van, kezdők is készíthetik, és mindenkit levesz a lábáról

Hasonló receptek

A snidling vagy metélőhagyma a hagymáéhoz hasonló ízű, finom fűszernövény. Nemcsak ízesíti az ételt, de díszíti is, ráadásul étvágygerjesztő és gyomorerősítő hatású.

Az alábbi mártáson túl húslevest, salátákat, sülteket, szendvicseket és halételeket és érdemes ízesíteni vele.

Az is jó benne, hogy cserépbe ültetve, világos, de nem túl meleg helyen tartva egész télen olcsó vitaminforrást biztosít.

Hozzávalók 4 személyre
2 db szikkadt zsemle 1 dl tej 2 db főtt tojás sárgája 20 dkg majonéz 1 kiskanál Worcestershire-szósz só, bors 2 evőkanál frissen aprított snidling

Elkészítés
1. A zsemlebelet beáztatjuk a tejbe. Ha megpuhult, kinyomkodjuk.

2. A tojássárgáját villával összetörjük, hozzáadjuk a zsemléhez, majd az egészet belekeverjük a majonézbe.

3. Hozzáadjuk a Worcestershire-szószt, majd sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük a snidlinget.

Vote it up
230
Tetszett?Szavazzon rá!