Sonkás-sajtos sült baguette

Ha megkóstolja, rájön majd, hogy eddig milyen keveset tudott a sajtról

Hozzávalók
1 db baguette vaj a tepsi kikenéséhez 10 dkg sonka 14 dkg gruyere sajt 5 db tojás 2,5 dl tej 2,5 dl tejszín 2 evőkanál jó minőségű mustár

Elkészítés
1.
A baguette-eket szeletekre vágjuk, és kivajazott tepsibe helyezzük őket. A sonkát a tetejükre tesszük, majd sajtot reszelünk rájuk.

2. A tojásokat a tejjel, a tejszínnel és a mustárral jól összedolgozzuk, és egyenletesen elosztva a kenyerekre öntjük. Letakarjuk, és 1-1,5 órára a hűtőbe tesszük.

3. Végül 180 ºC-ra előmelegített sütőbe rakjuk, és 30-40 percig sütjük, amíg aranybarna nem lesz, és a tojásos keverék át nem sül.

Vote it up
174
Tetszett?Szavazzon rá!