Spagetti pulykahúsgombóccal

Némelyik étel a többinél koncentráltabban tartalmazza azokat az összetevőket, amelyek energiával töltenek fel. Ilyen ez a villámgömb is

Hozzávalók 4 személyre
40 dkg darált pulykahús 5 dkg zsemlemorzsa 3 evőkanál pesto 1 db tojásfehérje 0,5 kiskanál só 4 dl paradicsomszósz 35 dkg spagetti

Elkészítés
1.
A darált húst összekeverjük a zsemlemorzsával, a pestóval, a tojásfehérjével és a sóval, majd a masszából gombócokat formázunk.

2. A paradicsomszósz felét egy lábosba öntjük, beleteszszük a gombócokat, majd ráöntjük a szósz másik felét, és fedő alatt, közepes lángon készre főzzük (kb. 20 perc).

3. A spagettit lobogó sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük, és a paradicsomos húsgombóccal tálaljuk.

Vote it up
54
Tetszett?Szavazzon rá!