Spenótos húsgombóc

Bátran gurítsa be a család étrendjébe ezeket a különc gombócokat

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
25 dkg spenót 25 dkg darált marhahús 1,2 dl besamelmártás 2,5 dkg reszelt parmezán 1 db tojás 2,5 dkg vaj 2 evőkanál olívaolaj kevés liszt

Elkészítés
1. A spenótot kb. 5 percig főzzük, majd alaposan lecsepegtetjük, kinyomkodjuk és apróra vágjuk.

2. Összekeverjük a hússal, a besamelmártással, a parmezánnal és az enyhén felvert tojással, majd megsózzuk. A masszából golyókat formázunk, és lisztbe hempergetjük őket.

3. Az olajat a vajjal együtt felhevítjük, és a húsgolyókat barnára sütjük benne. (A felesleges zsiradékot szalvétával leitatjuk.)

Vote it up
162
Tetszett?Szavazzon rá!