Székely lecsó

Tombol a lecsószezon! Ha igazán ütős lecsóreceptre vágyik, tegyen próbát ezzel

Hasonló receptek

Hozzávalók 2 személyre
1 fej vöröshagyma 2 evőkanál olaj 60 dkg zöldpaprika 4 gerezd fokhagyma 25 dkg füstölt kolbász 1 kiskanál bors 1 evőkanál pirospaprika 35 dkg paradicsom 2 db cseresznyepaprika (ízlés szerint)

Elkészítés
1.
Az apróra vágott hagymát olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott zöldpaprikát, a zúzott fokhagymát és a felkarikázott kolbászt.

2. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával, és fedő alatt lassú tűzön pároljuk.

3. Amikor a paprika már megpuhult, hozzátesszük a hámozott és kockára vágott paradicsomot, és fedő nélkül készre főzzük.

4. Tálaláskor cseresznyepaprikával ízesíthetjük.

Vote it up
249
Tetszett?Szavazzon rá!