Szűzérme bébirépával

Jól fest a tányéron, de persze nem ez az egyetlen érv mellette

Hozzávalók 4 személyre
1 evőkanál olívaolaj 70 dkg sertésszűz 50 dkg bébirépa 10 dkg bébispenót 3 evőkanál frissen aprított menta

A dresszinghez: 2 evőkanál magos mustár 3 evőkanál méz 0,5 evőkanál olívaolaj 1 kiskanál fehérborecet

Elkészítés
1.
Az olajat felforrósítjuk, és a szeletekre vágott hús mindkét oldalát aranybarnára pirítjuk benne.

2. A dresszinghez a mustárt elkeverjük a mézzel, az olívaolajjal és a fehérborecettel.

3. A bébirépát forrásban lévő vízben 2 percig főzzük, majd azonnal jeges vízbe tesszük, félbevágjuk, és összeforgatjuk a spenóttal és a mentával.

4. A spenótos répát meglocsoljuk a dresszinggel, és a hús mellé tálaljuk.
 

Kíváncsi további sertésszűz-receptekre? Kattintson!

Vote it up
65
Tetszett?Szavazzon rá!