Szuvláki

Ha fel szeretné idézni a Görögországban oly népszerű utcai eledel mennyei ízét, már sütheti is

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
6 evőkanál olívaolaj 2 fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 2 evőkanál vörösborecet 4 evőkanál frissen aprított petrezselyem 3 evőkanál frissen aprított menta 2 evőkanál szárított oregánó bors 100 dkg báránycomb vagy -nyak

Elkészítés
1.
Az olajat összekeverjük az apróra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a vörösborecettel és a petrezselyemmel, hozzáadjuk a mentát és az oregánót, majd egy kevés borsot.

2. A húst kockára vágjuk, majd az elkészített marinádban legalább 2 órán át pácoljuk. A marinádból kivéve nyársra tűzzük, sózzuk, borsozzuk, és grillrácson ízlés szerint megsütjük.

Vote it up
240
Tetszett?Szavazzon rá!