Töltött gombaburger

Legalább olyan finom, mint a hamburger, így ha húsmentességi fogadalmat tett, kötelező fogás

Hozzávalók 4 személyre
8 db nagyobb fej gomba 30 dkg kecskesajt 2 ágacska kakukkfű 2 db citrom 2 dl majonéz 2 gerezd zúzott fokhagyma

Elkészítés
1. A gombák tönkjét eltávolítjuk, és a megtisztított kalapjukat sütőben vagy grillsütőben megbarnítjuk.

2. A kecskesajtot összekeverjük a felaprított kakukkfűvel és 1 kanál citromlével, majd a gombák felébe töltjük.

3. A karikára vágott citromot is meggrillezzük, a kecskesajtos gombákra helyezzük őket, majd a töltetlen gombafejeket kalapként ráhelyezzük a töltöttekre.

4. A majonézt összekeverjük a fokhagymával és a maradék citromlével, majd a gombaburgerek tetejére kanalazzuk.

Vote it up
313
Tetszett?Szavazzon rá!