Tegye otthonosabbá a hálószobát

Az én ágyam az én váram, amely megvéd a zajos külvilágtól, ahol ki tudok kapcsolódni

Illatosított gyertyák
Egy drogériában vagy illatszerboltban nézelődve dobjon be néhány illatosított gyertyát a bevásárlókosárba, hogy azok majd otthon megtöltsék kellemes, nyugtató aromájukkal a hálószobát. Ha tart a nyílt lángtól, gyertya helyett tegyen néhány csepp illóolajat a vízzel megtöltött párologtató edénybe, és azt helyezze a fűtőtestre. Esetleg maga is készíthet méhviasz gyertyát, illetve ajánlhatunk további aromaterápiás praktikákat.

Ruházzon be légtisztítóba
Penész, elhalt állati hámsejtek és szezonális allergiák keseríthetik meg az életét, nehézkessé téve a lélegzést, stresszesebbé téve a hétköznapokat. Egy légtisztító megszabadítja a hálószoba levegőjét az oda nem tartozó betolakodóktól, segítve önt a könnyed légzésben és a mély alvásban. Így válasszon légtisztítót!

Tegyen rendet a gardróbban
Szabaduljon meg régi ruháitól és egyéb nem használt, csak a helyet foglaló dolgaitól – ajándékozza rászorulóknak az erre szakosodott szervezeteken keresztül, segítve nemcsak másokon, hanem magán is azzal, hogy kisebb rumliban kell élnie.

Tévémentes hálószobát!
A tévé az érzékszervek ingerlésével  megakadályozhatja önt a teljes kikapcsolódásban éjszaka az ágyban! A késő esti műsorokat inkább vegye fel, vagy ha nem bírja ki másnapig, akkor legalább egy másik szobában nézze, a hálószobát kímélje. Érezhetően jobban fog aludni, ami egész nap érezteti a hatását.

Kifelé a felesleges bútorokkal!
A túlbútorozott szoba nyomasztó és rendetlen – a bútoroknak, amelyeket igazándiból nem is használ, próbáljon meg valahol máshol helyet találni, hogy a hálószobában tágas, nyugodt tér jöjjön létre, amelynek egyetlen célja a relaxáció.

Vote it up
303
Tetszett?Szavazzon rá!