Tepsis krumpli póréval

Frenetikus eredményű az újvilági burgonya és az óhazából eredő póréhagyma nagy találkozása

Hozzávalók
4 db burgonya 2 db póréhagyma 5 dkg vaj + a sütőedénybe 8 dkg reszelt parmezán 2 evőkanál frissen aprított kakukkfű + 1-2 ág a tetejére só, frissen őrölt bors

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A krumplit és a pórét vékony karikákra vágjuk, összekeverjük a megolvasztott vajjal, a parmezánnal és a kakukkfűvel, majd sózzuk, borsozzuk, és egy vékonyan kivajazott hőálló edénybe rendezzük.

2. Tetejére kakukkfűágakat helyezünk, majd alufóliával letakarva a sütőbe tesszük. A fóliát 35 perc után eltávolítjuk, és az ételt további 20 percig sütjük, míg a hozzávalók teljesen át nem sülnek.

Vote it up
200
Tetszett?Szavazzon rá!