Tizenöt ötlet a jobb szexuális élethez

Ha a nemi élete nem olyan, mint régen volt, az élvezet mellett az egészségének is jót tesz, ha felpezsdíti az állóvizet

Kapcsolódó cikkek

Szexeljenek még ma éjjel
Ne feledje, a rendszeres együttlét segít magas fokozaton tartani szexuális késztetéseit, ugyanis fokozza a tesztoszteron termelését! A férfiaknál és a nőknél is ez a hormon felelős a libidóért.

Vegyen fel érzéki hálóruhát és alsóneműt
A lágy selyem és más érzéki szövetek érintése a bőrén stimulálja az érzékeny idegvégződéseket, és meghozza kedvét a szexhez.

Készítsen pestós tésztát
A pestóhoz adjon egy kevés fenyőmagot, amely kiváló argininforrás. Az arginin a nitrogén-monoxid előanyaga – ez a vegyület az egyik fő összetevője például a közismert potencianövelő szereknek is. Az arginin segít kitágítani az ereket, s ezzel javítja a véráramlást. Ismerjen meg további fenyőmagos recepteket!

Érintse vagy csókolja meg a párját minél gyakrabban
Napközben vagy hétvégén valahányszor csak elmegy a párja mellett, simogassa meg vagy csókolja meg! De ne engedje, hogy ezek a pillanatok többé váljanak egy ölelésnél vagy egy rövid csóknál! A párjával való gyakori testi érintkezés segít fokozni a vágyát.

Fogyasszon sok cinket
Szórjon meg minden pohár joghurtot és minden tál gabonapelyhet egy evőkanál búzacsírával! A búzacsírában sok a cink, amely nélkülözhetetlen a szex szempontjából igen fontos hormon, a tesztoszteron termeléséhez. Jókora adag cinkhez juthat marhahús, tojás és tengeri eredetű ételek – főként osztriga – fogyasztásával is.

Olvasson el a partnerével együtt egy érzéki romantikus regényt
Közben akár el is játszhatják a szereplőket – az észbontóan vonzó hősnőt és jóképű, de veszélyes szeretőjét.

Tartsa nyitva a szemét
Nyissa ki a szemét csókolózás és szeretkezés közben. Ha ilyenkor mélyen a párja szemébe néz, az a bizalom, a meghittség és az őszinteség csodás üzenetét hordozza.

Mondja ki, mi jár a fejében – a szexben is
Ha elgyengül a térde, amikor azt látja, hogyan vágja a fát a párja a kertben, mondja ezt meg neki! A mindennapos dolgok keltette érzések szavakba öntésétől mindketten úgy fogják érezni, hogy tovább mélyült kapcsolatuk bensőségessége.

Beszélgessenek a fontos dolgokról
Állítsa be az időzítőt 15 percre, és ebben az időben valami olyasmiről beszéljen a párjával, aminek nincs köze a gyerekeikhez, az anyagi helyzetükhöz vagy a munkahelyi problémáikhoz! Meséljen az előző éjszakai álmáról, egy nemrég olvasott cikkről, vagy arról, mit vár a jövőtől! Ha letelt az idő, a párján a sor, hogy elmondhassa, amit akar.

Együtt fürdő párTeremtsenek maguknak bensőséges szertartásokat
Mi lenne, ha a párját reggelente nem a vekker ébresztené, hanem ön, egy csésze gőzölgő kávéval? Mi lenne, ha este együtt vennének forró fürdőt? Vagy ha kedd esténként kettesben vacsoráznának valahol? Vagy ha DVD-nézés közben megmasszírozná a párja lábát? A lényeg a következetesség: ezeket a dolgokat nemcsak egyszer-egyszer kell megtennie, hanem újra meg újra!

Masszíroztassa meg magát
Egy szakember végezte masszázstól csúcsformában érezheti magát – de lehet, hogy inkább egy pedikűr vagy egy arckezelés éri el ugyanezt a hatást. A lényeg az, hogy utána jól érezze magát a bőrében. Ha gondját viseli a testének, akkor sokkal valószínűbb, hogy a szexet is élvezni fogja. Ugyanezt érheti el a rendszeres testmozgással is.

Menjen el néhány napra – egyedül
Miközben magányosan tölti napjait, írja össze azokat a dolgokat, amelyeket szeret a párjában! Hunyja be a szemét, és képzelje el, hogy szeretkeznek! Hívja fel, és folytassanak erotikus beszélgetést! Mire hazamegy, mohón fognak vágyni egymásra.

Érintse meg kéz nélkül
Töltsön egy órát azzal, hogy megérinti párja testének minden részét – de nem a kezével! Használja inkább az egyéb testrészeit! Az is jó, ha végigcirógatják egymást, s kezük a másik testének minden pontját érinti – a nemi szervek tájékának kivételével.

Tanúsítson tiszteletet
Mindennap említsen meg két olyan dolgot a párjának, amelyeket szeret benne! Talán meglepő, de a szeretet, a gyengédség és a kölcsönös tisztelet az élvezetes szexuális élet alapjai.

Mozogjanak együtt
Síeljenek, tegyenek hosszú vidéki barangolásokat, sétáljanak a tengerparton, kenuzzanak – amihez csak kedvük van! Az efféle tevékenységek fokozzák az életerő érzését, ami többek között a bensőségességnek is jót tesz.

Vote it up
120
Tetszett?Szavazzon rá!