Vörös és zöld gazpacho

Leves, mint egy leves, üdítő, mint egy saláta. Főzés nélkül, tartalmas, csak idő kell, hogy az ízek összeérjenek

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
100 dkg paradicsom, kockára vágva 8 dl paradicsomlé 20 dkg tomatillo, kockára vágva 20 dkg kígyóuborka, kockára vágva 2 darab jalapeńo paprika, apróra vágva 4 evőkanál újhagyma, apróra vágva 2 gerezd zúzott fokhagyma 6 evőkanál frissen aprított koriander 2 evőkanál olívaolaj 2 evőkanál lime-lé 1/2 kiskanál só 2 db avokádó, kockára vágva lime-gerezdek

Elkészítés
1. Az avokádó és a lime-gerezdek kivételével összekeverjük a hozzávalókat, és letakarva 2 órára hűtőbe tesszük.

2. Tálaláskor az avokádóval és a lime-gerezdekkel díszítjük.

Vote it up
236
Tetszett?Szavazzon rá!