Vaníliás cupcake

Egy jó cupcake már a külsejével elcsábítja a nagyérdeműt, egy falat után pedig meggyőzi, hogy a belbecs még értékesebb

Hozzávalók 4 személyre
18,5 dkg liszt 1 kiskanál sütőpor 1 csipet só 18,5 dkg cukor 18,5 dkg Rama 1 kiskanál vaníliakivonat 3 db tojás

A bevonathoz: 15 dkg krémsajt 15 dkg porcukor sárga ételfesték

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A lisztet, a sütőport és a sót egy edénybe szitáljuk. A cukrot a Ramával és a vaníliával habosra keverjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat, végül összedolgozzuk a lisztes keverékkel.

2. A tésztát papírral kibélelt muffinformákba kanalazzuk, sütőben 12-15 perc alatt készre sütjük, majd egy rácsra tesszük hűlni.

3. A bevonathoz a krémsajtot összekeverjük a cukorral és néhány csepp ételfestékkel, és habzsákba töltve a sütik tetejére nyomjuk.

Vote it up
55
Tetszett?Szavazzon rá!