Hozzávalók
3 szál sárgarépa • 1 db cukkini • 2 szál póréhagyma • 1 db piros kaliforniai paprika • 4 fej gomba • 4 evőkanál olívaolaj • 2 evőkanál fenyőmag vagy napraforgómag • szójaolaj
Elkészítés
1. A felkarikázott répát – annyi vízben, hogy éppen ellepje – 2 percig fedő alatt pároljuk, majd lecsepegtetjük.
2. A cukkinit, a póréhagymát (a zöld részét is), a kimagozott paprikát és a gombát karikára vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk.
3. A zöldségeket alufóliára tesszük, meglocsoljuk az olajjal, megszórjuk a fenyőmaggal, és a grillrácson 5-6 percig sütjük (forgatni nem szükséges).
4. Tálaláskor meglocsoljuk a sütés során keletkezett lével, majd finoman megöntözzük a szójaolajjal.
Hozzászólás