Vega grill

A grillrács mindent elbír! Íme, a húsmentes megoldás hétvégi sütögetőknek

Hozzávalók
3 szál sárgarépa •­ 1 db cukkini •­ 2 szál póréhagyma •­ 1 db piros kaliforniai paprika •­ 4 fej gomba •­ 4 evőkanál olívaolaj •­ 2 evőkanál fenyőmag vagy napraforgómag •­ szójaolaj

Elkészítés
1. A felkarikázott répát – annyi vízben, hogy éppen ellepje – 2 percig fedő alatt pároljuk, majd lecsepegtetjük.

2. A cukkinit, a póréhagymát (a zöld részét is), a kimagozott paprikát és a gombát karikára vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk.

3. A zöldségeket alufóliára tesszük, meglocsoljuk az olajjal, megszórjuk a fenyőmaggal, és a grillrácson 5-6 percig sütjük (forgatni nem szükséges).

4. Tálaláskor meglocsoljuk a sütés során keletkezett lével, majd finoman megöntözzük a szójaolajjal.

Vote it up
362
Tetszett?Szavazzon rá!