Villámgyors somlói

Egy kis kegyes csalással babapiskótából készítjük, de mint majd látja, ez cseppet sem válik kárára

Hozzávalók 4 személyre
60 dkg kész piskótalap (kakaós és sima) 20 dkg fehér csokoládé 1,5 dl tejszín 2 evőkanál mazsola 1 evőkanál rum 2 evőkanál dió a tálaláshoz

Elkészítés
1.
A piskótát kockákra vágjuk, és egy edénybe rendezzük.

2. Az apróra tört csokoládét beletesszük a tejszínbe, majd a mazsolát hozzáadva gőz fölött megolvasztjuk.

3. A tűzről levéve hozzáadjuk a rumot, simára keverjük, majd meglocsoljuk vele a piskótakockákat.

4. Megszórjuk a durvára vágott dióval, néhány percig állni hagyjuk (hogy a piskóta magába szívja az öntetet), majd tálaljuk.

Vote it up
9
Tetszett?Szavazzon rá!