• Reader's Digest
  • Ügyfélszolgálat
  • Főoldal
  • Magazin
    • Dráma, kaland
    • Szívhez szóló történetek
    • Érdekességek
    • Hírességek
    • Kétnyelvű cikkek
  • Tanácsok
    • Egészség
    • Konyhai praktikák
    • Életmód
    • Otthon
    • Pénzügyek
  • Receptek
    • Reggeli, tízórai
    • Levesek
      • Krémlevesek
    • Főételek
      • Egytálételek
      • Tészták
      • Főzelékek
      • Halételek
      • Grillezett ételek
    • Saláták
    • Desszertek
      • Torta
      • Muffin
      • Tiramisu
      • Fagylalt, jégkrém
      • Pite
      • Rétes
      • Trüffel
    • Italok
  • Szórakozás
    • Viccek
    • Idézetek
    • Gyerekszáj
    • Humoros írások
    • Karikatúrák
    • Kvízek
  • Nyereményjáték
    • Nyereményjáték szabályzata
    • Sorsolások eredményei
    • Nyerteseink
  • Webáruház
    • Könyvek
    • Nyelvtanulás
    • Zene
    • Video/DVD
    • Ajándékok
    • Kiárusítás

You are here

Főoldal » Hasznos ismeretek » Konyha » Reggeli, tízórai » Virsli mustárszósszal

Virsli mustárszósszal

Rafinált virsli kifejezetten kezdőknek. Reggelire sem elvetendő, azonban szilveszterre szinte kötelező

 
  • Betűméret AAAA
  • Nyomtatás
  • Küldés e-mailben
  • Virsli mustárszósszal

    Fotó: TV Paprika Magazin

Hasonló receptek

  • Mazsolás pudding whiskey-szósszal
  • Buggyantott tojás sütve
  • Töltött gombaburger

Hozzávalók 4 személyre
1 evőkanál olaj • 4 dkg vaj • 1 evőkanál liszt • 2,5 dl tej • 2 evőkanál mustár • 10 db virsli • 6 szelet kenyér • 3 evőkanál zsemlemorzsa • só

Elkészítés
1. Az olajjal együtt felhevítjük a vaj felét, hozzáadjuk a lisztet, és 2 percig kevergetjük.

2. Kis adagokban hozzáöntjük a tejet, és állandó kevergetés mellett 5 percig főzzük, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a mustárt. Ízlés szerint sózzuk, és melegen tartjuk.

3. A virslit megfőzzük és hosszában kettévágjuk. A kenyérszeletek mindkét oldalát megpirítjuk, majd hőálló edénybe tesszük, rájuk helyezzük a virsliket, és a tetejükre kanalazzuk a mustáros szószt.

4. Megszórjuk zsemlemorzsával, kis kockákra vágva ráhelyezzük a maradék vajat, és grillfokozaton pár perc alatt aranybarnára sütjük. Melegen tálaljuk.

Vote it up
249
Tetszett?Szavazzon rá!
  • Betűméret AAAA
  • Nyomtatás
  • Küldés e-mailben

Népszerű cikkek: Konyha

  1. A tökéletes buggyantott tojás
  2. Kilenc konyhai hiba
  3. A grillguruk hétpecsétes titkai

További cikkek: Hasznos ismeretek

Egészség
Életmód
Konyha
Otthon
Pénzügyek

Hozzászólás

A legnépszerűbb cikkek

  • A kezdetek óta
  • A héten
  • A hónapban
  1. Ki másokon segít, önmagán is segít
  2. Szerelem, szerelem 2010
  3. Az óriási hal
  4. Daniela harca
  5. 33 titok, amelyről minden pilóta hallgat
  6. A citrom rejtett titkai
  7. Mire jó még a WD-40?
  8. Titkok, amikről a nővér mindig hallgat
  9. Állati ösztön
  10. Tizenkét tuti fogyitipp
  1. Az a nap az Everesten
  2. Közérzetjavító házi orvosságok
  3. Ne hozz virágot!
  4. Tartsa kordában étvágyát
  5. A cápa

Termékajánló

Kedvenc receptjeink

Tükörtojás-kosárkák
Tükörtojás-kosárkák
Reggeli, tízórai
  • Sajtos-petrezselymes omlett kolbásszal
  • Bagel
  • Műhelytitkok: melegszendvics
  • Marhahúsos burrito
Tovább: Reggeli, tízórai
Feketebab-leves
Feketebab-leves
Levesek
  • Újházi tyúkhúsleves
  • Tafelspitz
  • Salátaleves
  • Paradicsomleves húsgolyóval
Tovább: Levesek
Tócsni
Tócsni
Főételek
  • Spenótos húsgombóc
  • Sült oldalas kukoricasalátával
  • Köményes sertésszűz almás krumplipürével
  • Báránybélszín sült zöldségekkel
Tovább: Főételek
Bourbon Triple Sour
Bourbon Triple Sour
Italok
  • Gyömbérsör házilag
  • Berry Martini
  • Csodás forró csoki
  • Ünnepi koktélok
Tovább: Italok
Dunakavics
Dunakavics
Desszertek
  • Márványos teatojás
  • Rumos görögdinnye
  • Csokoládéba mártott aszalt gyümölcsök
  • Biscotti
Tovább: Desszertek
  • Impresszum
  • Magunkról
  • Oldaltérkép
  • Adatvédelem
  • Felhasználási feltételek
  • Ügyfélszolgálat
  • Általános szerződési feltételek

© 2009-2013 Tarsago Magyarország Kft.