Zöld fűszeres krumplipüré

Megmaradt tegnapról némi krumplipüré? Öltöztesse új ruhába, és a család beájul

Hozzávalók 4 személyre
4 szelet bacon 1 db vöröshagyma 1 evőkanál frissen aprított petrezselyem 1 evőkanál frissen aprított kakukkfű 1 evőkanál frissen aprított snidling 50 dkg maradék krumplipüré 1 dl tej só, bors 15 dkg reszelt cheddar sajt

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. Az apróra vágott bacont és a vékony karikákra vágott hagymát közepes lángon addig pirítjuk, míg a bacon ropogósra nem sül.

2. A baconös hagymát a zöld fűszerekkel és a tejjel együtt hozzáadjuk a krumplipüréhez, és alaposan összedolgozzuk (ízlés szerint adhatunk hozzá több tejet is).

3. Sózzuk, borsozzuk, majd hőálló edénybe kanalazzuk, megszórjuk a sajttal, és 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.

Vote it up
72
Tetszett?Szavazzon rá!