Zúzaleves lóbabbal

Megosztja az embereket: vagy utálják, vagy imádják. Ha viszont előítélet nélkül kóstoljuk meg, isteni

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
2 evőkanál kacsazsír 30 dkg csirke-, kacsa- vagy pulykazúza 1 db csülök 50 dkg lóbab 30 dkg burgonya (kockára vágva) 3 db vöröshagyma (apróra vágva) 3 db sárgarépa (apróra vágva) 4 db paradicsom (négybe vágva) só, bors

Elkészítés
1. A zsírt felhevítjük, és hozzáadjuk a zúzát, a csülköt és a zöldségeket. Kétszeres mennyiségű vízzel felöntjük, és főzni kezdjük.

2. Amikor a fele levét elfőtte, sózzuk, borsozzuk, és forrón tálaljuk.

Vote it up
193
Tetszett?Szavazzon rá!