Zelleres almasaláta

Ma már nem kuriózum az angol zeller. Nem lehetetlen, hogy jobban a szívébe zárja majd, mint a megszokottabb gumós rokont

Hozzávalók 4 személyre
3 zellerszár 1 csokor zellerlevél 2 kisebb édeskömény (a zöldjével együtt) 1 zöld alma só, frissen őrölt bors

Az öntethez: 3 evőkanál extra szűz olívaolaj 2,5 evőkanál almaecet 1,5 evőkanál friss tárkony 2 kiskanál citromlé 0,25 kiskanál cukor

Elkészítés
1.
Az öntet hozzávalóit összekeverjük, majd hozzáadjuk a felszeletelt zellert és az apróra vágott zellerlevelet.

2. Hozzákeverjük a vékony szeletekre vágott édesköményt, az édesköménylevelet és a julienne-re vágott almát, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Vote it up
172
Tetszett?Szavazzon rá!