Zelleres burgonyaleves

A zellertől szebb, finomabb és egészségesebb lesz minden leves

Hozzávalók 4 személyre
1 evőkanál olívaolaj 1 db vöröshagyma 1 kg zeller 30 dkg burgonya 1,2 dl csirkealaplé 2,5 dl tejszín 3 kiskanál reszelt torma frissen őrölt fekete bors

Elkészítés
1. Az olajat közepes lángon felhevítjük, majd az apróra vágott hagymát 2 percig dinszteljük benne.

2. Hozzáadjuk a kockára vágott zellert és krumplit, majd felöntjük az alaplével, és puhára főzzük a zöldségeket (kb. 10-15 perc).

3. Botmixerrel pürésítjük, hozzákeverjük a tejszínt, majd sózzuk, borsozzuk, és hozzákeverjük a tormát.

Vote it up
292
Tetszett?Szavazzon rá!