Egy nő meg akar szállni egy motelben

Értékelje a viccek, és nézze meg, másoknak tetszett-e!
63%
37%

Egy nő meg akar szállni egy motelben éjszakára. – Sajnálom, hölgyem – mondja a portás –, de az utolsó szabad szobánkat annak az úrnak adtuk ki, aki ott ül a bártpultnál.

A hölgy odamegy az úrhoz, és így szól hozzá: – Uram! Ön nem ismer engem, én nem ismerem önt. Itt mi senkit sem ismerünk, és minket sem ismer senki. Mi lenne, ha ma éjjel az ön szobájában aludnék a padlón?

– Nos – válaszolja az úr –, mivel ön nem ismer engem, és én sem ismerem önt, és senkit sem ismerünk az itteniek közül, valamint ők sem ismernek minket, úgy hiszem, ennek semmi akadálya.

Felmennek az úr szobájába. Az úr átad a hölgynek egy takarót, a högy lefekszik a padlóra, amit azonban egy idő múlva igencsak keménynek talál. – Uram – szólal meg –, ön nem ismer engem, én nem ismerem önt, itt mi senkit sem ismerünk, és senki sem ismer minket. Miért ne oszthatná meg velem az ágyát?

– Így igaz – mondja az úr.

A nő bebújik mellé, aztán megint kezdi: – Ön nem ismer engem, én nem ismerem önt, minket itt senki sem ismer, és mi se ismerünk itt senkit, így hát miért ne buliznánk kicsikét?

A férfiú végiggondolja a dolgot, majd azt mondja: – Hölgyem! Én nem ismerem önt, ön se engem. Senkit nem ismerünk az itteniek közül, senki nem ismer bennünket. Akkor hát kit hívjunk meg a bulira?